browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Valea Draganului

Prima noastra călătorie a fost la Valea Draganului, Valea Drăganului (în maghiară Nagysebes) este o localitate în județul Cluj, Transilvania, România. Este situată la limita munților Vlădeasa, munților Meseș și depresiunii Huedin. Este străbătută de râul Drăgan. Este situată la 65 km de Cluj-Napoca și 80 km de Oradea.

 

Daca va doriti un loc frumos, linistit, cu personal calificat, Vila Roca se afla in localitatea Valea Draganului, jud.Cluj, la 70 km de municipiul Cluj-Napoca, la 90km de municipiul Oradea, la 22 km de Huedin si la aproximativ 7 km de DN1 ce face legatura intre Cluj-napoca si Oradea.  Aici am stat noi, personalul este calificat, serviciile sunt de calitate, mancarea este gustoasa ( mentionez ca eu sunt mai pretentioasa ), au o piscina incalzita si peisajul este mirific.

Daca doriti sa faceti o plimbare puteti merge la Barajul Floroiu care se gaseste imediat in aval de confluenta raului Dragan cu Sebesel, valea stramta prezentand conditii optime de inscriere a unui baraj in arc din beton sau puteti vizita Castelul Octavian Goga din Ciucea, judetul Cluj care a fost resedinta lui Octavian Goga, fiind si locul in care acesta este inmormantat. Cladirea face parte din patrimoniul monumentelor istorice ale judetului Cluj. Domeniul pe care este amplasat a devenit muzeu si casa memoriala dedicata poetului Octavian Goga.